Acte de comiat d’una nova promoció de Batxillerat

Divendres 18 de maig vam celebrar les Orles de la promoció 2016-2018 de Batxillerat. Estaven tots guapíssims i vam gaudir de valent. L’Emma va començar el comiat amb unes paraules molt dolces; tot seguit l’Ana (del Humanístic) ens va parlar de com era la educació a Grècia i Roma i quines són les etimologies més importants sobre el món de l’ensenyament, i l’alumna Raysa ens va dedicar la cançó “Stand by me”, fent una versió especial i molt emotiva. Més endavant el Trini (del científic) va acomiadar-los amb un discurs molt proper; de la mateixa manera que el David, el professor de Filosofia, que va tractar de insuflar-los valor i ganes per al seu futur.

En representació del grup, l’Esther Segura i la Laia Cuadrat van dedicar un discurs molt sincer i emotiu, que recordarem amb “carinyo”. Sempre costa molt acomiadar un grupet d’alumnat com aquest, que estima el centre i que estimem tant. Endavant amb el futur, segur que s’augura profitós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·