Lliurament d’orles del CFGM de conducció

El divendres dia 4 de juny familiars, amics i professorat del grup d’alumant del CFGM de Conducció d’Activitats Físiques ala Natura ens vam aplegar a la sala d’actes del centre per acomiadar el curs i fer l’acte de lliurament d’orles.

L’Emma Carreras, directora del centre i Macià Pelegrí com a coordinador d’FP van dirigir unes breus paraules als assistents. A continuació vam poder gaudir d’un vídeo-recull d’imatges, vam lliurar les orles en mà, vam fer la foto de grup i, finalment, vam poder fer petar la  xerrada a la cantina del centre en un piscolabis.

Totes les fotos per descarregar aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·