4t d’ESO també tanca una etapa

El dia 15 de juny a partir de les 20:00 h la sala d’actes del centre es va quedar petita per donar cabuda a tot l’alumant d’ESO, les seves famílies i professorat per tal de celebrar el final d’aquest etapa educativa.

Tot l’acte va estar amenitzat pel combo format per l’alumant de la matèria optativa de música el qual va iniciar i tancar l’acte amb unes quantes cançons. En mig van tenir lloc els parlaments de la directora, les tutores del grup i dels representants de l’alumnat. El lliurament d’una foto de grup com a recordatori i la visualització de dos vídeos elaborats pels mateixos alumnes van acabar de completar l’acte.

Fotos i vídeos en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·