INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Fi d’etapa per l’alumnat del CFGS d’Animació

El dia 8 de juny tocava celebrar el final d’una etapa educativa a l’alumant del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives. Tots plegats, nois i noies, famílies i professorat, en vam reunir a la sala d’actes per escoltar els parlaments de l’Emma, la nostra directora, el Guillem Àngel, exalumne de la promoció 2012/14, i a la Vicky i el Javi en representació del grup d’alumnat.

A continuació vam poder gaudir d’un vídeo recull de les diferents “activitats” fetes duran aquests dos anys per finalitzar amb el piscolabis del Joel i la conversa carregada de anècdotes i bons desitjos.

Totes les fots i el vídeo en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *