INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

L’alumnat de 1r torna al Frederic Godàs a fer de conta contes

Durant aquest segon quadrimestre els i les alumnes de l’optativa de català de 1r d’ESO han treballat al voltant del conte. Per posar en pràctica allò que han après i han practicat a l’aula, el passat divendres 15 de juny es van apropar a l’escola Frederic Godàs a fer de conta contes. Van explicar als nens i nenes de P4 i P5 quatre històries, tres creades per ells mateixos (El Blanquet, S’ha de compartir i La papallona i la formiga) i una de tradicional (L’erugueta goluda).

L’experiència va ser molt enriquidora i tothom va estar molt content de poder participar-hi.

Gràcies per acollir-nos de nou Frederic Godàs!!!

Tags :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *