INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Disseny del logotip GEETS

  Els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa d’Educació Visual i Plàstica han realitzat uns logotips com activitat d’aula per tal de presentar-se al concurs de logos del projecte GEETS i triar-ne el representant del nostre centre. El repte era representar de forma senzilla, entenedora i gràfica una imatge que pogués identificar aquest projecte i que també inclogués les sigles GEETS.

La primera sessió de l’activitat va ser presentar als alumnes el projecte i els seus objectius. Partint dels conceptes de diversitat lingüística, aprenentatge de llengües i el reconeixement de les habilitats interculturals, els alumnes han fet recerca de representació gràfica per tal de crear la seva proposta.

Tots els alumnes han presentat el seu logo i entre ells han seleccionat els cincs més representatius perquè posteriorment l’equip impulsor triï el finalista. Els alumnes que formen part d’aquesta primera selecció han estat: Laura Blàzquez, Bruna Brufau, Mamadou Fofana, Marc Jove i Alex Olaya.

El dimecres 7 de noviembre a les 10:30h es van reunir els membres de l’equip impulsor i els mateixos alumnes ens van defensar la seva proposta i finalment el logo seleccionat per representar l’Institut Joan Oró va ser el del Marc Jové

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *