INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

22 alumnes de 2n d’ESO participen al Concurs de Relats Breus de la Coca-Cola

Els dissabtes 16 i 23 de març es van celebrar les dues darreres edicions del Concurs de Relats Breus que promou, des de fa una bona pila d’anys, la multinacional Coca-Cola, ja que enguany ja és la 59a edició en castellà i la 42a en català. Els i les participants tenen dues hores per bastir una història que ha de girar al voltant d’un estímul literari que coneixen aquell mateix dia i que cada any canvia.

Aquest any la frase del concurs en llengua catalana va ser de l’escriptor català  Joan Brossa i deia així: “Tinc la riquesa de no voler ser ric”. En l’edició en castellà la frase girava al voltant del temps i els escriptors i les escriptores havien d’incloure en el seu text la paraula rellotge.

Esperem que l’Ares Rosado, l’Alba Portero, la Ilargi Borrell, l’Abril Gómez, la Mariona Valls, el Pol Prunera, l’Ainara Garcia, la Mireia Castilla, la Gisela Coll, la Sandra López, la Tanit Salas, la Jana Boetti, la Carla Sánchez, l’Aitana Roy, la Lucia Santolaria, la Paula Vargas, la Júlia Pon, l’Anna Lamolla, la Maria Alsina, la Júlia Reinoso, Susana Navarrete i Bianca Heredé tinguin moltíssima sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *