INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Visita a l’Institut Badia i Margarit d’Igualada. Projecte GEETS

El passat 27 de març, i dins de les activitats programades des del Projecte GEETS relacionades amb l’observació entre direccions dels diferents centres educatius que hi participen, l’Emma Carreras va visitar l’Institut Badia i Margarit d’Igualada. Allí va coincidir amb la directora de l’INS La Valira de la Seu d’Urgell i ambdues van ser rebudes per l’equip directiu que els va ensenyar i explicar les característiques d’aquest institut de recent creació.

Per obtenir més informació sobre el projecte GEETS i altres programes Erasmus + podeu consultar aquesta adreça: @EplusCatEdu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *