INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

2n d’ESO descobreix la Garrotxa

La setmana de l’1 d’abril l’alumnat de 2n d’ESO va gaudir de les explicacions i les activitats que la Susana, la Joana i la Neus, mestres del Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa, els tenien preparades.

En dos torns de tres dies, van passejar per Castellfollit de la Roca i van contemplar la seva espectacular cinglera formada a partir de dues colades de lava, van descobrir la ciutat d’Olot, amb pujada al volcà Montsacopa inclosa, i van visitar la Cooperativa La Fageda. També els va quedar temps per caminar pel bosc de la Fageda d’en Jordà, per treure profit de la passejada pel con del volcà més jove de la zona, el Croscat, i per gaudir d’una interessant visita al Museu dels Volcans.

Tot plegat han estat tres dies plens d’emocions i aprenentatges. Una experiència molt profitosa que, sens dubte, els acompanyarà per sempre.

Núria Santiveri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *