Taller de percussió africana

El dia 11 de febrer del 2019 el Jordi Parés, un músic de Girona, va venir a la nostra classe de música de 1r d’ESO a fer-nos un taller de percussió africana. Tots vam poder tocar la darbuka i el djembé. La darbuka és un instrument metàl·lic que prové d’Àsia i d’Egipte. Com que és una dona té 8 sons diferents! El djembé és un instrument de fusta que es va començar a tocar a l’Àfrica i només té 4 sons diferents.

Va ser molt divertit i em va agradar passar aquesta estona tocant instruments que no sabia ni que existien i aprenent coses sobre ells.

El Jordi Parés ens va fer passar un hora magnífica que se’m va fer molt curta. El Jordi és alegre, bromista i rialler i jo crec que li agraden els nens i, pel que he vist, se li dóna molt bé la música.

Laia Vico

Vam aprendre molts ritmes: de cançons tipiques de les tribus d’aquells països, el ritme del reggaeton… i després vam aprendre que només que repeteixis tota l’estona una sèrie de tocs ja pots fer el ritme que vulguis!

Àlex Alonso

A mi em va agradar bastant el taller perquè era interessant i divertit. Vaig aprendre com es tocava el djembe i la darbuka i va ser una experiència molt xula. Espero tornar a fer un altre taller per aprenendre a tocar un altre instrument d’algun país llunyà.

Abril Utgés

Va ser molt xulo i entretingut. El Jordi era molt divertit i amable amb nosaltres, perquè ens feia moltes bromes. M’agradaria molt repetir aquest taller l’any que ve i aprendre a tocar una mica millor el djembe i la darbuka.

MOLTES GRÀCIES!

Blau Urbiola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·