INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Projecte ERASMUS +

  Projecte GEETS: KA101.

 

El nostre centre, juntament amb altres sis instituts de Catalunya, participa durant aquest curs 2018-19 en un projecte consorci KA101 subvencionat per la Unió Europea per facilitar la mobilitat dels docents per motius d’aprenentatge. El consorci està coordinat pel departament d’Ensenyament i té per objectius consolidar la xarxa de centres plurilingües, fomentar l’aprenentatge entre iguals i impulsar l’intercanvi de bones practiques europees.

 

Per tal d’aconseguir aquests objectius,  membres del claustre dels instituts implicats han participat en cursos estructurals durant l’estiu i properament, realitzaran observacions d’aula en diferents instituts europeus. Després, aquests professors comparteixen els seus aprenentatges i en fan la transferència a la resta de companys.

 

A l’INS Joan Oró, l’Oriol Llobera va inscriure’s en el curs: Educating for the 21st century: re-imagining our schools for our children’s future, a Irlanda; i la Mireia Seró al curs: The Gateway Teacher Training Diversity in Education Programme, a Malta. En la reunió de treball de professorat d’ESO i batxillerat que va tenir lloc el dia 10 d’octubre, van compartir les seves experiències amb el claustre i properament compartiran el material que han elaborat per aplicar-lo a l’aula.

 

Respecte les activitats d’observació (job-shadowing), al mes de noviembre el Jorge Gallego viatjarà a Eslovàquia, on durant cinc dies assistirà a classe al Gymnazium bilingvalne de la ciutat de Zilina i l’Emma Carreras observarà el Trekronerskolen a la ciutat de Roskilde a Dinamarca.

D’altra banda, els alumnes de 4t d’ESO que cursen la materia de visual i plàstica estan participant en el concurs per triar el logo del projecte. Aquest concurs consta de dues fases: a final d’octubre cada institut ha d’escollir el logo guanyador del seu centre i el mes de noviembre es triarà entre tots els logos finalistes, el vencedor de Catalunya. El dia 20 de novembre es celebrarà  la tria del guanyador i posterior lliurament de premis a Barcelona.

 

 

        

 Vídeo projecte GEETS

 


Projecte GEETS

Concurs logos

Erasmus + KA 101

Entrega premi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *