Gimcana Enric Granados

El passat 26 de setembre, l’alumnat de 4t de l’eso de l’optativa de música vam fer una gimcana per Lleida per conèixer la vida i l’obra d’Enric Granados a partir de diversos llocs emblemàtics de la ciutat relacionats amb aquest gran pianista.

L’activitat consistia en anar a 13 punts de la ciutat en els quals descobríem algun fet relacionat amb el músic lleidatà o bé amb altres compositors amics seus com Pau Casals, Ricard Viñes i Emili Pujol. La professora ens va proporcionar uns dossiers amb diferents proves per cada punt de la ciutat, entre elles entrevistar a gent, actuar, fer fotos, fer cerques per internet i nosaltres anavem enviant les respostes via Telegram.

Durant la gimcana anàvem descobrint la vida del músic des del seu naixement fins al dia de la seva mort. L’activitat va estar molt bé i la vam gaudir molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·