INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Taller de percussió corporal amb el Santi Serratosa

L’alumnat de 2n d’ESO ha viscut l’experiència de la percussió corporal de la mà del Santi Serratosa, músic i bateria de Els Gossos.  Va ser una hora molt divertida i intensa (no havies de badar, si no et desconcentraves i et perdies), on vam posar a prova tantes coses alhora…!: coordinació, lateritat, sentit del ritme, musicalitat, atenció, memòria, treball en grup, sincronicitat, ball, …  Els experts en el tema diuen que la percussió corporal estimula les funcions congnitives del cervell, especialmente les funcions executives. Probablement deu ser així, perquè el nostre cap treia fum! El Santi va ensenyar-nos una coreografia que l’alumnat va mostrar a la resta de l’institut pel festival de Nadal i que va quedar molt bonica. Sou uns craks!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *