INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem a la XI Olimpíades de Geologia

Els alumnes de 1r de Batxillerat Enric Masip i Andrés García han participat durant el matí del 28 de febrer a la XIa edició de  l’Olimpíades de Geologia organitzades per AEPECT (Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra) juntament amb el Col•legi oficial de geòlegs de Catalunya (COLGEOCAT) i la Sociedad Geológica de España (SGE). La fase territorial de Catalunya de la demarcació de Lleida s’ha fet a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL.

Opinió alumnat assistent:
Hola!! Som l’Enric i l’Andrés i avui hem participat a les 11es olimpíades de Geologia. Hem començat amb una prova individual i després d’esmorzar hem continuat amb una prova en equip. Ha estat una experiència educativa molt enriquidora on s’ha fomentat el treball cooperatiu. Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *