INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Estades lingüístiques per l’alumant de 4t d’ESO

Els nostres alumnes de 4t d’ESO han participat en unes estades d’immersió lingüística en llengua anglesa finançades pel Fons Social Europeu. Aquesta actuació forma part del projecte Programa d’orientació i reforç per a la millora i suport en l’educació, gestionat a l’estat espanyol pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Les estades han tingut lloc a l’alberg Mn. Antoni Batlle de  Deltebre els dies 17, 18 i 19 de febrer de 2020 amb l’objectiu de millorar la competència lingüística en aquesta llengua estrangera i també les habilitats socials i relacionals de l’alumnat, atès que han permet posar en pràctica valors i actituds essencials per a la convivència, com el respecte als companys, a la diversitat i el sentit de la responsabilitat. Les activitats didàctiques i lúdiques han tingut com a llengua vehicular l’anglès i han estat dissenyades per respondre els  interessos dels joves i motivar l’aprenentatge.

El tema d’investigació que hem triat ha estat: Reporters’ research, on s’han treballat aspectes relacionats amb el gènere periodístic  (editorials, articles, fotografia, portada…).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *