INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem a la 15a edició del curs CIATE de dinamitzadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola

El Guillem, la Tanit i l’Abril són alumnes d 4t d’ESO i han participat entre els dies 31 d’agost i 5 de setembre en la 15a edició dels curs CIATE de dinamitzadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola que s’han impartit al Complex Educatiu de Tarragona amb la participació d’uns 240 joves de tota Catalunya. Durant tota la setmana han rebut un total de 50 hores de formació en règim de pensió complerta.

El curs s’emmarca dens el programa Pla Català d’Esport a l’Escola i ens comenten que ha estat una molt bona experiència i a partir d’ara el centre ja pot dir que disposa de tres dinamitzadors esportius ben formats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *