INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

“No solo duelen los golpes” de la Pamela Palenciano ens arriba al cor

Divendres passat 9 d’octubre els dos grups de 2n de Batxillerat de l’institut vam tenir la sort de gaudir en directe del monòleg No solo duelen los golpes de l’activista feminista i actriu andalusa Pamela Palenciano. L’acte, organitzat per l’associació lleidatana LIKA, va ser a l’auditori Enric Granados i es va dur a terme amb un estricte desplegament de mesures sanitàries.

Des d’aquí volem fer arribar un missatge immens d’agraïment a la Pamela per compartir amb nosaltres tan de prop vivències colpidores, sacsejar les nostres consciències i fer-ho des d’una perspectiva nova, plena d’humor i crua realitat.

Gràcies Pamela! Gràcies LIKA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *