INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem a la 14a edició de Fotofilosofia

Amb motiu del Dia Mundial de la filosofia es celebra cada any la Mostra de Fotofilosofia (aquest curs estem a la 14ª edició), on l’alumnat de 4t i 1r de batxillerat participa elaborant una imatge fotogràfica que suscita i acompanya un interrogant o problema filosòfic.

Aquesta vegada, a més dels que hem seleccionat per enviar a la Mostra (2 de 4rt i 7 de 1r batx.), el nostre alumne Albert Arànega farà una intervenció defensant la seva fotofilosofia en l’Acte final de la Mostra que enguany serà virtual. L’Acte (virtual) es celebra el dia 18 de novembre a les 16:00, i es pot seguir per Youtube en aquest enllaç

Enllaç a la presentació de diapositives amb els treballs dels 7 alumnes de batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *