INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Enllestides les nostres “Mans en lluita”

La setmana passada es van acabar de pintar les frases de les nostres “Mans en lluita”, gràcies a la inestimable col·laboració del Piju, pare del centre. Els missatges que contenen les mans són reivindicatius i feministes lliguen perfectament amb dues efemèrides ben marcades en el calendari, el 25N, dia internacional per a l’eradicació de la violència contra les dones i que celebrarem aquesta setmana a l’institut, i el 8M, dia internacional de les dones.

El curs passat l’alumnat de 4t d’ESO va encetar aquesta activitat justament per commemorar la segona data, però com a conseqüència del tancament dels centres educatius la seva finalització va quedar posposada.

Des d’aquí volem donar les gràcies a la regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida, al Casal de la Dona i, especialment, a la família Pijuan-Saiz per poder tirar endavant amb aquest projecte.

Tot seguit, us compartim algunes imatges de les nostres xulíssimes “Mans en lluita” perquè les tinguem sempre ben presents!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *