29 nov. · INS Joan Oró · No Comments

Xerrada sobre matemàtiques per l’alumnat de Batxillerat

El divendres 27 de novembre, dins el marc del Matí de la Recerca 2020, tot l’alumnat de 1r de batxillerat ha rebut la xerrada de l’investigador de la UAB  Dr. Roberto Rubio organitzada pel Dept. de Matemàtiques del centre, titulada “Podem ensenyar un piano a parlar?”. Hem pogut descobrir com, gràcies a les matemàtiques, podem convertir les paraules en partitures, i a partir d’aquí hem comprovat que un piano pot, efectivament, parlar! Ha estat molt interessant i hem conegut una mostra de la tasca que realitzen els investigadors a les nostres Universitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·