INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

“Arrela’t” al festival de Nadal

 

“Arrela’t” al festival de Nadal

 

Contra tot pronòstic, aquest any també hem celebrat el festival de Nadal amb 23 magnífiques actuacions. L’alumnat però, no era a la sala d’actes, com és habitual si no que tothom era al seu grup classe amb l’equip de tutores i tutors. Les actuacions estaven totes “enllaunades”. Hem començat amb l’alumnat de CFGS. Aquests han participat com sempre, amb uns balls i coreografies fantàstiques, realitzats des de la matèria de Oci i Temps Lliure.  També hi ha hagut molts treballs provinents de les tutories i diferents matèries. El nois i noies han gaudit força preparant uns magnífics TIK TOKs.

La cloenda ha estat a càrrec de la Oro’s Band, la nostra gran banda de música i l’actuació del professorat, que ja és un clàssic.  Tot l’alumnat s’ho ha passat molt bé mirant el que han fet entre tots.

Amb tot, esperem que el curs que ve puguem gaudir de la tant desitjada normalitat.

Bones festes a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *