BLOG DEL JOAN ORÓ

Tota l'actualitat del centre

Bones festes!

Amb tota la nostra il·lusió, us desitgem molt bones festes amb les felicitacions de Nadal en les que el professorat del centre en som els protagonistes.
Enguany l’inici del curs escolar i les circumstàncies en què s’està desenvolupant són extraordinàries i, per aquest motiu, hem cregut oportú donar forma a una proposta col·lectiva per poder posar un toc d’alegria i entusiasme a la felicitació d’aquestes dates tan assenyalades. Així, de pas, podreu posar-nos cara i conèixer-nos una mica millor.
Finalment, dir-vos que aprofitem aquestes línies per fer-vos arribar els nostres millors desitjos per a un 2021 ple de somnis i fites per aconseguir i moments compartits que ens facin créixer i mai oblidem.
 Gaudiu de les vacances!
 La comunitat educativa de l’institut Joan Oró

 

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·