30 gen. · INS Joan Oró · No Comments

Celebrem el Dia Internacional de la Pau i la No violència

Des de l’equip interdisciplinari d’Humanitats, hem dedicat temps a la reflexió conjunta per celebrar aquest 30 de gener, Dia Internacional de la Pau i la No Violència. A les classes de cultura i valors ètics d’ESO el diàleg ha girat al voltant de la seguretat armada vs la seguretat humana, el pressupost armamentístic, i la pau positiva. I al Batxillerat, hem gaudit a les classes de llatí de la lectura i comentari de Lisístrata, tot un clàssic en la denúncia de la guerra .

Perquè creiem que avui, temps de pandèmies, més que mai, cal repensar críticament aquest model armamentístic en que els governs occidentals basen la seguretat de la seva població. I perquè estem segures que un altre món és possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·