INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Celebrem la 5a edició dels premis PlanetOró

Avui 22 de gener hem viscut la gala de lliurament de premis de la 5a edició del PlanetOró, el nostre certamen cinematogràfic, en què els alumnes de 1r d’ESO es converteixen en actors, actrius, directors, tècnics… i elaboren un curtmetratge en el qual intervenen com a mínim tres llengües, català, castellà i anglès. Aquest, a més de ser un projecte engrescador i vivencial, és el nostre sincer homenatge a la diversitat lingüística del nostre centre, del nostre país, del món sencer. Cada 21 de febrer se celebra el Dia Mundial de les Llengües maternes i nosaltres, com a comunitat educativa, ens hi sumem.

Ha estat educatiu parlar que la diversitat lingüística és una gran riquesa que volem preservar, i ha estat del tot satisfactori veure els curtmetratges dels nostres alumnes. Com en els Òscars, hi ha hagut premi al millor actor, a la millor actriu, al millor guió, al millor muntatge, a la millor música i millors efectes especials, a la millor integració de les llengües i, finalment, premi al millor curtmetratge, que, enguany, se l’han endut les alumnes  de 1r d’ESO Joana Valencia, Mariona Fortuny, Maria Olomí, Iohane Muñoz i Laia Bellostas.

Enhorabona a tots i totes els qui heu participat i ho heu fet possible. Que continuï l’aprenentatge, que continuï la cultura!

 

One Comment

  • Montserrat Pociello Ribes ha dit:

    ENHORABONA ALS GUANYADORS I GUANYADORES…
    Hem pogut veure que ha estat una experiència molt divertida, ja que el treball en grup i la coordinació entre els integrants, ha estat molt ben organitzada… almenys amb el que hem pogut percebre nosaltres a casa.
    Ànims per a les pròximes edicions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *