INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Ulisses, una odissea moderna

L’alumnat de 3r d’ESO des de la matèria de Cultura i Valors Ètics ha participat en un taller dinàmic organitzat per Càritas dins del programa Joves en Valors amb el títol: “Ulisses|Sessilú: una Odissea moderna”. 

Ulisses, l’heroi de l’Odissea, després de vèncer a la guerra de Troia emprèn el camí per tornar a Ítaca, casa seva. Sessilú no és heroi, no ha guanyat cap guerra i no emprèn el camí per tornar a casa, sinó que en marxa. Però els dos tenen una cosa en comú: el Mediterrani com a escenari i els mil entrebancs que hi ha durant el trajecte fins arribar a la destinació esperada.

En aquest taller hem pogut reflexionar sobre els moviments migratoris, les situacions viscudes per aquestes persones i de com les peripècies d’Ulisses són més actuals del que pensem.

Pilar Ichart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *