INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Sant Jordi: llibres, roses, premis, fira i… música!

Aquesta diada de Sant Jordi hem tingut una mica de tot. Potser és per les ganes acumulades després del confinament del curs passat.

Els premis literaris “Agustí Ricard” s’han amenitzat amb l’animada música de la nostra banda Oros’s Band, s’han fet per torns per mantenir les normes COVID i han estat guardonades: Naia Mayoral de 3r ESO en narrativa en castellà amb “Corazón oscuro”, la Paula Blázquez de 3r ESO en poesia en castellà per “Vacio”, la Jana Boetti de 4t ESO en narrativa en català per “Com el primer cop”, Aurembiaix Ballabriga premi narrativa en llengua castellana a 1r ESO i Laia Huguet premi narrativa en llengua catalana a 1r ESO.

En paral·lel a la tradicional parada de llibres seleccionats també s’ha celebrat la 1a Fira ALIMARA d’Orientació acadèmica i professional per l’alumnat de 4t d’ESO i amb la col·laboració d’alumnat voluntari dels nostre centre, de l’Escola del Treball de Lleida, de l’Ins Guidàvols i de l’Ins Màrius Torres.

Volem agrair la participació de tota la comunitat educativa del centre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *