INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Activitats en el marc Mercatec 2021

  • El dimarts 20 d’abril, els alumnes de 3r d’ESO i de 1r de Batxillerat de Tecnologia Industrial, van assistir al taller/xerrada virtual: “El món de la Recerca en l’àmbit energètic” a càrrec de l’investigador de la Universitat de Lleida Alvaro de Gracia. .
  • El dimarts 27 d’abril, els alumnes de 3r d’ESO van assistir a la sessió d’experiments “Meteorologia i contaminació” a càrrec del Director de l’Observatori de Pujalt n’Albert Borràs i Gonzàlez, en el marc del Mercatec 2021 de la Universitat de Lleida.
  • El dilluns 3 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO, ha assistit al Taller de Realitat Augmentada a càrrec del Fran Oliva de l’empresa (http://invelon.com).  Hem pogut descobrir les possibilitats que ofereixen la RA (realitat augmentada) i la RV (realitat virtual) en molts sectors com la medicina, l’arquitectura, el màrqueting..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *