INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participació en “Estades d’immersió lingüística en llengua anglesa”

L’alumnat de 2n d’ESO  ha participat, del 9 a l’11 de juny, en unes estades d’immersió lingüística en anglès en els albergs de Manresa, Planoles i Poblenou del Delta. Aquesta activitat forma part del Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional i està cofinançada pel Fons Social Europeu 2014-2020.


Durant les estades, l’alumnat ha realitzat activitats de diferent tipologia: jocs físics, gimcanes, manualitats, resolució d’enigmes, etc utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. L’objectiu és millorar la competència lingüística en llengua anglesa de l’alumnat i també les seves habilitats socials i relacionals.
    


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *