INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Tret de sortida per la TEI (Tutoria entre iguals)

Al final del matí del dilluns 25 d’octubre tot l’alumnat de 1r i 3r d’ESO ens hem reunit a la pista d’atletisme per tal de fer l’acte institucional amb els parlaments destacats del Paer en Cap Miquel Pueyo i la regidora d’Educació Sandra Castro com a inici del projecte TEI per posar en contacte les parelles d’alumnat de 3r d’ESO amb els de 1r per tal que les parelles formades pels nous estudiants i els tutors puguin conèixer-se per primera vegada.

El total d’alumnat participants és de 210 alumnes, uns 120 de 1r i les resta de 3r d’ESO amb l’objectiu d’afavorir la incorporació i integració de l’alumnat de primer al centre evitant situacions de conflicte, millorar l’autoestima i crear vincles internivell per millorar la convivència.

Més informació a la notícia del diari La Manyana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *