INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Aprenent a rapejar

Després dels tallers de rima i de rap de la setmana passada a càrrec de la Universitat Popular Versembrant, els de 1r d’ESO ja no podem parar de rapejar! Durant dues hores, el Joel Prieto, més conegut entre els rappers com a Fetitxe 13, ens va introduir en la història del rap, la seva terminologia, tècniques compositives… I a partir d’aquí ens va guiar en tot el procés d’escriptura de les nostres pròpies lletres i ens va mostrar com rapejar-les amb tot el nostre flow. Moltes gràcies, Joel, per encomanar-nos la teva passió i entusiasme pel rap.

Hem après a rapejar de la mà del Joel. Fetitxe 13, que ens ha dat el caramel. De la rima, el beat i flow i doble temps. Hem versembrat a contratemps!

Helena Mesalles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *