BLOG DEL JOAN ORÓ

Tota l'actualitat del centre

BONES FESTES I FELIÇ 2022!!!

Amb aquestes felicitacions de Nadal protagonitzades pel professorat de l’institut us desitgem molt bones festes i un feliç 2022!!!

Malgrat l’excepcionalitat del moment, volem aprofitar l’ocasió per compartir amb totes i tots vosaltres aquesta divertida proposta col·lectiva i posar un toc d’alegria i entusiasme a la felicitació d’aquestes dates tan assenyalades. Així, podreu posar-nos cara i conèixer-nos una mica millor😉

Finalment, dir-vos que aprofitem aquestes línies per fer-vos arribar els nostres millors desitjos per al nou any, el qual esperem que estigui ple de somnis i fites per aconseguir i moments compartits que ens facin créixer i aprendre.

Gaudiu de les vacances!

 

 

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·