INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

BONES FESTES I FELIÇ 2022!!!

Amb aquestes felicitacions de Nadal protagonitzades pel professorat de l’institut us desitgem molt bones festes i un feliç 2022!!!

Malgrat l’excepcionalitat del moment, volem aprofitar l’ocasió per compartir amb totes i tots vosaltres aquesta divertida proposta col·lectiva i posar un toc d’alegria i entusiasme a la felicitació d’aquestes dates tan assenyalades. Així, podreu posar-nos cara i conèixer-nos una mica millor????

Finalment, dir-vos que aprofitem aquestes línies per fer-vos arribar els nostres millors desitjos per al nou any, el qual esperem que estigui ple de somnis i fites per aconseguir i moments compartits que ens facin créixer i aprendre.

Gaudiu de les vacances!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *