INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Productors musicals per un dia

T’imagines crear la teva pròpia música sense la necessitat de saber tocar cap instrument i en l’estil que tu vulguis? Doncs això és el que ha experimentat l’alumnat de 2n d’ESO de la mà de l’enginyer de gravació i mescla i productor musical Ivan Bizcaya, membre de l’escola itinerant Versembrant. Amb una tablet, un programa, el guiatge de l’Ivan i unes dosis de creativitat i de sentit musical hem elaborat una peça instrumental pas a pas: primer hem seleccionat el tempo i després hem posat la base rítmica amb la bateria (xarles, bombo, caixa) i, a partir d’aquí, hem anat afegint l’harmonia, la melodia, els efectes especials… Fins i tot, els més atrevits han fet un remix amb altres temes. L’Ivan, gran coneixedor de l’escena urbana i electrònica catalana, ens ha donat les pautes per a crear bases instrumentals en diferents estils: trap, reggaeton, hip-hop, drill,… i ens ha fet sentir productors musicals durant dues hores. Ha estat una experiència fantàstica i divertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *