INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Dia Escolar de la No-violència i la Pau

La jornada del DENIP sempre té un fort ressò en els centres educatius. A l’Institut hem organitzat diferents activitats per celebrar el Dia Escolar de la No violència i la Pau i recordar el bombardeig del Liceu Escolar el 2 de novembre de 1937.

Durant la setmana del 24 al 28 de gener, l’alumnat de 2n d’ESO i l’alumnat del PDC van elaborar el símbol de la Pau amb missatges d’esperança per demanar que  mai més caiguin bombes sobre escoles.

L’alumnat de 4t des de l’optativa de teatre han assajat una performance del bombardeig del Liceu Escolar que van representar a la Plaça del Parc de l’Aigua juntament amb altres centres escolars de Lleida.

A més, alumnes de 3r d’ESO van llegir un manifest del dia de la Pau i la poesia Si el món fos de la Joana Raspall. També us deixem una mostra del treball realitzat des de la matèria de grec i l’alumnat del SIEI.

I finalment, alumnat de 3r d’ESO estan elaborant amb la tècnica stop motion diferents curtmetratges sobre el bombardeig de Lleida per tal de sensibilitzar-se pels drets de la infància.

Gaudiu de la mostra fotogràfica.

Pilar Ichart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *