INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Preparant la Frist Lego League

Ja queda molt poc per la competició que tindrà lloc el proper dissabte 5 de març durant tot el matí al Campus de Cap Pont de la UdL(@UdL_info) “Estem contentes i emocionades, els nostres patrocinadors Fusteria Integral, tornen a confiar en nosaltres i ens donaran un cop de mà. Moltes gràcies!!

Cada setmana hem anat provant noves missions, de vegades surten i de vegades no….missions1  missions 2   missions 3

La temàtica d’aquesta temporada és Cargo Connect: Tothom depèn del transport de mercaderies.  A mesura que la demanda de mercaderies creixi més i més, continuarem fent front a desafiaments llevat que trobem noves formes de transportar productes d’un lloc a un altre o millorem les que ja existeixen.  Com es pot millorar el transport de productes a partir d’un problema específic a resoldre

La nostra solució té a veure amb el repartiment de paquets i la logística. Com ho podem fer per poder rebre paquets a casa malgrat no hi  hagi ningú?

Anirem informant via Twiter i Instagram del centre amb els hashtags:

#FLL #FLLSpain #FirstLegoLeague #CargoConnect #FirstForward #FLLLleida #orosrookies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *