INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Gala “PlanetOró 2022”

Dimarts 29 de març hem celebrat la gala de lliurament de premis PlanetOró del nostre centre. Amb aquest projecte els alumnes de 1r aprenen a elaborar un curtmetratge. Visca el cinema, visca el Joan Oró!
A més, a la gala d’enguany hem comptat amb la presència de dos convidats molt actuals: l’Albert Baldomà, responsable del càsting de la pel.lícula Alcarràs, i l’Albert Bosch, actor de la pel.lícula premiada amb l’Os de Berlín. Hem gaudit amb les seves paraules directes, entenedores, plenes de passió per allò que fan. Els alumnes han connectat amb una experiència viscuda en primera persona que parla en català sobre la terra, la pagesia, un mon que ens és tan proper.
Ben segur que els nostres alumnes recordaran aquesta gala, els premis i les paraules dels Alberts que els han fet recordar que amb esforç i passió, els objectius es poden aconseguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *