Comiat de la promoció 2020/22 dels CFGS

A les 19:00 del dia 3 de juny hem celebrat un emotiu comiat de la promoció 2020/22 del dos Cicle Formatius d’FP de la família d’Activitats Físiques i Esportives, el d’Animació Socioesportiva i el de Condició Física.

Amb la sala d’actes gairebé plena hem pogut escoltar els breus i afectuosos parlaments de la directora del centre, Imma Romero, la Noèlia Escuer com a coordinadora de l’FP i els tutors del dos grups: Jordi Rexach i Raül Sabaté.

En la part central de l’acte i apadrinant la promoció ens han acompanyat la Marina Fuchó Martínez i el Ivan Salla Drudis, exalumnes del mateix cicle que han fet camí en el món de l’Activitat Física i que han donat molt ànims a tot l’alumnat per continuar amb la seva vocació.

A continuació, un petit grup d’alumnat han fet uns parlaments seguit d’un recull de vídeos i fotos a mode de recordatori, tot plegat amb un caràcter més divertit i irònic que han posat un to més distés de la trobada.

Finalment i després de les fotos de grup ens hem pogut trobar a la cafeteria del centre per gaudir d’un refrigeri i poder fer petar la corresponent xerrada i acomiadar-nos personalment.

Molta sort a totes i a tots!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·