INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Jornada Intersalvament i CatSkils a platja

El divendres 13 de maig el nostre alumant de l’EREE de Salvament i Socorrisme ha participat en una nova Jornada d’Intersalvament conjuntament amb uns 160 alumnes d’11 instituts catalans a la platja dels Eucaliptus d’Amposta, que també ha acollit el Campionat de Catalunya ‘CatSkills’.

El nostre centre ha destacat com a 2n classificat a l’Intersalvament i 4art al Catskills

A la tarda hem aprofitat per fer una visita a la coordinació de platges de Creu Roja dins la Fira Marítima de Cambrils on la Unitat Subaquàtica dels Mossos també ens han fet una xerrada. @esportcat @clubnauticcambrils @CreuRojaTGN @mossos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *