INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Intersalvament i Catskills amb organització del centre

Durant el matí del 25 de novembre hem celebrat  la 5a edició  de la competició InterSalvament i la 2a edició dels Catskills  de Salvament i Socorrisme a les instal·lacions de INEF Llleida i amb la participació de 10 centres de tota Catalunya amb un total d’uns 180 esportistes.

La Jornada d’Intersalvament és una competició anual de diverses proves de la modalitat esportiva de salvament i socorrisme en la que participa l’alumnat dels centres públics de Catalunya on s’imparteixen aquests ensenyaments. En paral·lel es realitza també la 2a. edició del Campionat de Catalunya de formació professional de la modalitat esportiva de Salvament i Socorrisme “II CatSkills”.

Tan en l’acte de parlaments inicials com en el lliurament de premis ha estat participant la nostra directora Imma Romero.

En la classificació general per equips de la competició Intersalvament el nostre

centre ha ocupat la meritòria 4a posició per darrera de de l’Ins Jaume I de Salou , l’Ins Pere Alsius de Banyoles i Ins Vic.

La classificació del Catskills l’ha encapçalat l’Ins Pere Alsius de Banyoles, seguit per l’Ins Ferran Tallada de Barcelona i el Jaume I de Salou.

L’esdeveniment ha estat organitzada pel nostre centre, l’EFTE de la Caparrella (escola de formació de Tècnics de l’Inefc de Lleida) i la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *